Sve kategorije

Kompanija News

Početna> Vijesti i blog > Kompanija News

Najveći događaji 2023. Spark Fabrica (01)

Vrijeme: 2023-11-28 Hits: 69

Vrijeme leti, a 2023. će proći. Dok razmatramo svaki trenutak ovih dana, možemo vidjeti kako svako iskustvo oblikuje našu budućnost.

Ova godina je bila godina rasta i napretka, a naš uticaj u fazi FX nastavlja da se širi.

Naš fokus ostaje na pružanju vrhunske scenske opreme i kvalitetne usluge kako domaćim tako i stranim kupcima. Uspješno smo izveli jednu divnu scenu za drugom.

Sledeće, predstaviću Spark FabricaNajbolji trenuci sa scene predstave u dva dijela.

1) Prvo pozivno takmičenje u umetničkom vatrometu XiangGan

Ceremonija otvaranja počela je tako što je Spark Fabrica izvela zadivljujuću predstavu ljuljajućeg spitfirea u centru bine. Ovo je momentalno zapalilo niz plamenih stubova svetlosti, praćenog vatrometom koji je pucao iz svih pravaca, stvarajući srebrne stubove svetlosti na nebu. Ova vizuelna gozba koja oduzima dah označila je početak trke vatrometa.

Ljepota vatrometa je nezaboravna, sa svojom jedinstvenom formom i relativnom nezavisnošću u vizuelnom i slušnom izrazu, što ga čini prijatnim za sve uzraste. Nepokolebljivi status performansa može se cijeniti iu vremenu iu prostoru. Ljepota specijalnih efekata pozornice, posebno plamena, pojačava ukupni uticaj performansa. Promjene u ritmu muzike stvaraju napeto i uzbudljivo čulno iskustvo za publiku.

nedefinisan

2) Hebei Shijiazhuang Electric Festival

Nastup uživo sa električnim zvukom

Zhengding, poznati drevni grad, oduvijek je privlačio bezbroj turista da dožive njegovu snažnu kulturnu atmosferu. Electro Festival je novo iskustvo koje savršeno spaja drevne i moderne elemente. Kombinacija elektro muzike i vatrometa je neverovatna.

Ovaj oblik izvedbe prilagođava mlaz, visinu i vrijeme plamena kako bi odgovarao ritmu i zvuku elektro benda, stvarajući visoko kreativan i umjetnički vizualni prikaz. Elektro-akustični scenski vatromet je jedinstven i nezaboravan, sa dva elementa koji se savršeno nadopunjuju.

nedefinisan

3) Sky Theatre - Nacionalni vatromet

Nebo je obasjano iskričavim vatrometom, dok je tlo ispunjeno tradicionalnim aromom emisije Ironcraft Flowers. Predstava kombinuje tradicionalnu kinesku kulturu sa modernom naukom i tehnologijom, sa plamenim cvećem i mešavinom virtuelnih i stvarnih pozorišnih efekata. Ovo naglašava jedinstveni šarm Nacionalne konferencije vatrometa i njene duboke kulturne konotacije. Izjava omogućava publici da se u potpunosti uživi u umjetnost, doživi njen beskrajni šarm i ode s nezaboravnim okusom.

nedefinisan

4) Druga konferencija o razvoju turizma u Čangši

Rijeka poezije i slika, grad pun vatrometa

Druga konferencija o razvoju turizma u Čangši i ceremonija otvaranja kulturne svečanosti vatrometa održana je u gradu Liuyang. Događaj je prikazao impresivan multimedijalni poetski teatar vatrometa pod nazivom „Desete milja plovnog puta do rijeke Xiangjiang“, koji je savršeno spojio dva IP-a svjetske klase: rijeku Liuyang i vatromet Liuyang. Istovremeno, uključuje nacionalne trendove kao što su električna muzika, šetnje u nacionalnim nošnjama, veštačka inteligencija i drugi savremeni elementi. Multimedijalni vatromet je poboljšan specijalnim efektima kao što su iskre, plamen i elektronski hladni vatromet, dodajući još jednu boju u scenu.

Ovaj spektakularni vatromet omogućava publici da doživi prekrasan prizor "rijeke poezije i slika, pune vatrometa", osvježavajući imidž vizit karte kulturnog turizma grada Changsha. Događaj je prikazao Čangšu kao renomiranu kulturnu i turističku destinaciju, naglašavajući prepoznatljiv kulturni šarm grada.

nedefinisan



Vruće kategorije